پنجشنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۳  |  Thursday, 21 November 2024

دیباچه

کد خبر: ۵۱۶۶۱
تاریخ انتشار : ۰۰ : ۱۰ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۱

علی ملاقلی پور در گفتگو با دیباچه در خصوص تعلیق سریال کتونی زرنگی می‌گوید: این سوالی است که رسانه‌ها باید از مسئولان صدا و سیما مطالبه کنند و پاسخ آن را بهتر است که ریاست صدا و سیما، قائم مقام صدا و سیما، رئیس سیما فیلم، و مدیر شبکه سه مطرح کنند که سرنوشت سریال‌های تعلیقی که با هزینه بیت‌المال ساخته شده است چه می‌شود؟

سازنده سریال « کتونی زرنگی» که مدت‌ها است سریال را آماده تحویل صدا و سیما داده ،حتی جهت احتیاط خودسانسوری هم کرده تا از منظر هر ناظری بدون اصطکاک به نظر بیاید. می‌گوید:  « این کلاف سردرگمی است که در خصوص و سریال‌های تعلیقی وجود دارد و باید پاسخ آن هرچه سریع‌تر داده شود اگر علت عدم پخش ممیزی است این موضوع را اعلام کنند.»

کلاف سردرگم در سریال‌های تعلیقی  صدا و سیما / سرنوشت سریال‌های ساخته شده با هزینه بیت‌المال چه می‌شود؟

با وجود نظارت‌های متعدد صدا و سیما در دوره‌های مختلف جلسات متعددی  هرماه به همراه تهیه کننده، مجری طرح و نویسنده سریال کتونی زرنگی برگزار شده است و به گفته ملاقلی پور تقریبا  تمام مدیران صدا و سیما این سریال را دیده اند و در جلسات ابراز خوشایند  خرسندی از این سریال داشته اند و پخش  پخش این اثر را به زودی به زودی محتمل دانسته اند اما هر بار بلا تکلیف ماجرای پخش آن باقی مانده است.

 کارگران سریال کتونی زرنگی با تاکید بر این موضوع می‌گوید: جلسات و نشست‌هایی با مسئولان صدا و سیما داشته ایم که آنها از این سریال رضایت دادشته اند و این سریال در سیما فیلم تولید شده است، سید مجید  موسویان که ناظر کیفی سریال‌های «متهم گریخت« پژمان بوده است»، نظر مثبتی به این سریال داشته و می‌توانید این موضوع را از ایشان هم پیگیری کنند.

در ادامه به سراغ سید مجید موسویان  رفتیم تا نظر او را هم جویا شویم ؛ این ناظر کیفیِ سریال های پرخاطب تلویزیون به خبرنگار دیباچه  گفت: این سوال برای من هم مطرح است؛ متن این سریال  عجیب و غریب نبود که پخش نشود. سریال را به طور کامل و پیوسته ندیدم اما کارگردان سریال اگر مورد تذکری بود می‌پذیرفت و اجرا می کرد و نمی دانم چرا  این سریال را کنار گذاشتند‌.

کلاف سردرگم در سریال‌های تعلیقی  صدا و سیما / سرنوشت سریال‌های ساخته شده با هزینه بیت‌المال چه می‌شود؟

کارگردان  سریال «مهر طوبا» در رابطه با اینکه چه کسی تصمیم گیرنده نهایی را برای پخش این سریال است: گفت: تصمیم گیرنده معاونت سیما است و باید از این طریق پیگیری شود. با تغییر مدیران سیما سریال‌ها همانند «بچه سرراهی» می ‌شوند. این تجربه برای ساخت سریال خود من هم پیش آمده و مدیر جدید سرش درد نمی‌کند که مسئولیت یک سریال را به عهده بگیرد.

مدیران صدا و سیما تا کنون در مورد سریال‌های تعلیقی صدا و سیما کمتر واکنشی نشان داده اند، محسن یزدی، قائم مقام  سابق شبکه سه قبل از اینکه مهدی بلوکات به سمت قائم مقام شبکه سه توسط علی فروغی منصوب شود، در خصوص پخش سریال کتونی زرنگی در اظهار نظر کوتاهی گفته بود «در ادامه تولید این سریال به دلیل خطای فاحش کارگردان ،شبکه تصمیم به توقیف پخش این سریال گرفت و مهدی آذرپندار، سرپرست گروه فیلم و سریال شبکه سه نیز قبل از اینکه مسعود کریمی خضرا  توسط علی فروغی به عنوان سرپرست گروه فیلم و سریال شبکه سه منصوب شود نیز به طور اجمالی در خصوص  سریال کتونی زرنگی گفته بود که «حل و پخش این سریال در حیطه وظایف ما نیست و اگر سازمان صدا و سیما علاقمند به حل مشکل این سریال سریال و پخش ان باشد قطعا این سریال پخش خواهد شد»

سید مجید موسویان  ناظر کیفی سریال‌های «ترش و شیرین» و «دردسرهای عظیم»، « آواری باران»، «گاوصندوق»، «دست بالای دست» می‌گوید: هرچند برخی سریال‌های صدا و سیما هنگام تولید و پس از آن با مشکل مواجه شده اند اما با با حذف چند صحنه هر چند دستخوش تغییر و تحول فراوان شده اند اما در نهایت قابلیت پخش از تلویزیون را پیدا کرده اند،  تا کنون هیچ سریالی سابقه کتونی زرنگی را نداشته است که به سرنوشت نامعلومی مواجه شود.

مجموعه کتونی زرنگی اولین سریال به کارگردانی  علی ملاقلی پور و به تهیه کنندگی محمدرضا شفاه برای شبکه سوم سیما در سال 1398 تهیه شده است و  بازیگرانی از جمله هدایت هاشمی، افسانه چهره آزاد، ملیکا شریفی نیا، علی سلیمانی، محمود جعفری، علیرضا جعفری و مصطفی ساسانی در آن به ایفای نقش پرداخته اند.

در خلاصه سریال کتونی زرنگی آمده «آقام همیشه میگه زرنگ ته چاهه...  ولی نمی دونه اگر من ته چاهم باشم کفتر پاهی ام بالاخره می پرم.»

گزارش از : معصومه شمسینی غیاثوند

نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با رییس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان

شرکت ۷۰ طرح از ۱۹ استان در نمایشگاه جشنواره خوارزمی/منتخبین جشنواره، بدون کنکور وارد دانشگاه می‌شوند!

۰۹:۰۰  -  ۲۷ آبان ۱۴۰۳
گفتگو اختصاصی دیباچه با غلامعلی حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی

ما با کلاس‌های آزاد در دنیا ارتباط داریم/ سعی داریم با وزارت علوم همکاری داشته باشیم، اما این همکاری تاکنون رضایت بخش نبوده است!

۲۰:۴۲  -  ۲۹ آبان ۱۴۰۳
مجید اسماعیلی، نوازنده پیشکسوت ویولنسل در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

ارکسترهایی که در کشورمان برگزار می‌شوند، هم ردیف ارکستر های کشور های دیگر هستند!

۱۴:۱۵  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
مدیر کل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان در گفتگو با دیباچه خبر داد؛

نمایش گرگوربافی و تراش صدف‌های دریایی در نمایشگاه ملی صنایع دستی/ بندرلنگه به‌عنوان شهر ملی گلابتون، شناخته شده است

۱۳:۰۲  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
گفتگو اختصاصی دیباچه با استاد فرهاد فخرالدینی، بنیان گذار ارکستر ملی ایران

عرصه موسیقی نیازمند حمایت دولت است و نباید به آن آسیب بزنند! / تِم سازی نمی‌تواند یک اثر موسیقایی را فاخر کند!

۲۰:۲۴  -  ۲۷ آبان ۱۴۰۳
گفتگوی دیباچه با مهدی وثوقی راد، بازیگر پیشکسوت عرصه تئاتر و تلویزیون

برخی از نمایش‌های روی صحنه، اصالت و پختگی لازم را ندارند/ آخرین خبرها از پروژه جدید نیما جاویدی!

۱۳:۲۱  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
" گالری آرت پرشیا " میزبان هنرمند معاصر کشورمان شد؛

شگفتی نمایشگاه انفرادی آثار استاد "جلیل خلیلی" و هنری که باید دیده شود!

۲۰:۰۴  -  ۲۲ آبان ۱۴۰۳
پربازدیدها
آخرین اخبار